30 прашања, 30 одговори – Не Оливер Спасовски, туку Александар од “Кузман”

Откако некои од министирте, како Оливер Спасовски снимија ПР видеа, во кои одговараат на 30 кратки прашања, Радио МОФ  изработи видео во кое главната улога ја има студентот Александар. Видеото е слично на видеата во кои се обратија министрите и морате да го прегледате!

Овојпат наместо министрите на тие 30 прашања одговара Александар, кој ќе направи една ретроспектива на животот во студентскиот дом: Како е да се живее таму, што е добро, а што лошо, што е одвртно да се јаде во менза, кој е најтешкоиот дел од живеењето во “Кузман”, која песна би сака да ја слушне во диското и ред други прашања, ке дознаете во продолжение во видеото:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter