Џамбазов заврши со лисици на рацете (ФОТО)

Нашиот Игор Џамбазов, заврши со лисици на рацете, настанот се случил во домашни услови.

За среќа Игор не беше однесен во полициска станица, туку заврши во домашен притвор и тоа благодарение на малата керќичка на Тамара Тодеска, која во нејзиниот детски свет беше во улога на полицаец.

Во продолжение можете да видите за што станува збор

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter