Ќе го “јаде” ли Лила Филиповска? – Пораки од денешното рочиште

Во комуникација на Лила Филиповска и Боки, презентирана денеска „Рекет“, таа му кажува дека во ресторанот „Уранија“ влегле Орце Камчев и Наташа Савова.

„Стока!“

одговара Боки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter