Ќе ви се насолзат очите од фотографиите со наслов „Моќта на водата“

Најубавото нешто кое сме го виделе во последно време. Фотографиите кои ги преплавија социјалните мрежи, наречени „моќта на водата“ се веројатно најмоќното нешто кое го имате видено!

На фотографијата е параолимпискиот шампион во пливање, Антонис Цапатакис од Грција.

mokjta-na-vodata-najubavata-fotografija-koja-ke-vi-gi-nasolzi-ocite-03.jpg

Тој останал инвалид после несреќа со мотор која се случила во 2006-та година. Поседува повеќе од 20 златни, сребрени и бронзени медали како резултат на неговата работа и труд.

mokjta-na-vodata-najubavata-fotografija-koja-ke-vi-gi-nasolzi-ocite-02.jpg

Фотографиите се направени од страна на Николас Самарас. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter