Ќе ви го одземе здивот – Која е оваа македонка? (ФОТО)

Наша позната модна блогерка која изгледа светски, ќе ви го одземе здивот!
Станува збор за Бојана Нушкова, која има скоро 25 илјади следбеници на нејзиниот инстаграм профил.

Од погледот, до стилот, секој детал е на свое место, а ќе се уверите во тоа во фотографиите кои следуваат:

https://www.instagram.com/p/B7T6HlRJasC/
https://www.instagram.com/p/B4f4Zs6HNaS/
https://www.instagram.com/p/B3PtPWDnr8w/
https://www.instagram.com/p/B1bqaOdndlL/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter