Љубчо Георгиевски се приклучи на коалицијата “Можеме” предводена од СДСМ

Љубчо Георгиевски заедно со ВМРО – Народна Партија се приклучуваат на коалицијата “Можеме” предводена од Зоран Заев, лидерот на СДСМ. Оваа коалиција која е направена во пресрет на парламентарните ибори кои ќе се одржат овој април се смета дека е најголемата коалиција која се воспоставува покрај традиционалните коалиции кои се формираат за секои предходни избори.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter