Што се случува на небото над Македонија оваа вечер?

Вечерва жители на повеќе македонски градови забележале дека нешто се случува на небото и дека тоа е вистинска мистерија.

Во дел од коментарите на совојалните мрежи корисниците ги повикуваат сите да го погледнат небото во овие моменти, додека други ја објаснуваат мистеријата преку информации поврзани со метеори и други појави.

Сето ова се случуваше точно во 9 часот, а точките во низа беа некаде околу триесетина и се движеа една зад друга во перфектна линија.

https://twitter.com/geosinklinalno/status/1250858366513090563

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter