ШОКАНТНО ВИДЕО: Една секунда фалеше огромен ѕид да падне врз автомобил во движење во Загреб

Социјалните мрежи се преполни со слики од земјотресот кој ја погофи Хрватска, а денес се појави и видео од безвњдносна камера која е подтавена на зграда што се урива. На снимката се гледа пад на покривот на зградата кој по уривањето завршил на улицата само една секунда откако поминал автомобил. Во продолжение погледнете го видеото:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter