Чиста 5ка: Вака изгледа домот на Лила Филиповска!

Лила Филиповска важи за една од најубаво облечените жени од јавниот живот во Македонија. Но, освен тоа што е вешта во изборот и сложувањето на модни комбинации, Лила е вистинска перфекционистка и кога станува збор за ентериерот во својот домот.

Нашата попуалрна водителка не го крие своето интимно катче каде ги полни батериите, па не ретко на социјалните мрежи прикачува фотографии од нејзиниот префинето уреден дом.

А тој изгледа вака:

лила9
лила8
лила4
лила7
лила
лила5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter