Чајот од мента е дар од природата, еве за што се користи!

Чајот од мента е многу здрав, а воедно и многу корисен. Чајот од мента помага за многу состојби.

Покрај тоа што се користи и како зачин, за коктели, како и додаток за десерти, а еве и за што друго помага.

Помага за подобра циркулација, за главоболка и разни видови болка во телото.

Корисен е за слузокожата бидејќи ментата ја мекнее, а се препорачува и при бронхит, воспаленија и за други болести.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter