Црн ден во Италија: Бројот на починати во последните 24 часа се искачи на..

Во изминатите 24 часа во Италија починаа 793 лица од коронавирусот, што досега е најголем број во еден ден од избувнувањето пред еден месец, со што вкупниот број на смртни случаи достигна 4,825 лица, од кои само во Ломбардија има 546 мртви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter