Целосно изгоре автобус на ЈСП под железничката станица во Скопје (ФОТО)

Утрово реќиси целосно изгоре автобус на ЈСП кој се запалил под Железничката станица во Скопје. Чадот кој бил предизвикан од автобусот се гледал дури на километар од железничката станицата. Дали има некој повреден и која била причината засега нема информација.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter