ХУМАНИТАРНА МИСИЈА: Никола се бори за награда, доколку победи со најголем број “лајкови” на фејсбук, наградата ќе ја донира!

Никола од Берово покренува иницијатива. Никола Чамовски учествува на натпревар за фотографии со тема „Најдобар европски град“ по повод 9-ти мај -денот на Европа. Натпреварот е од награден карактер а за победник ќе биде прогласен авторот што добил најмногу лајкови на неговата фотографија. Во facebook пост младиот Никола објави дека доколку стане победник наградата ќе ја донира во „Дневниот центар за лицата со посебни потреби“ во Берово. Ве замолуваме да се вклучите во оваа благородна иницијатива и сите заедно да му помогнеме на Никола. Вашиот like можете да го ставите на линкот под неговиот пост.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter