ХРОНИКА: Маж скокна од зграда во Скопје

Денес во раните утринцки часови во населба Аеродром кај трите петнаесет катници со непосредна близина на една од зградите забележано е машко тело кое било песпомошна состојба. Станува збор за 30 годишен маж кој скокнал од 12 кат и починал на лице место.
Од МВР немаат повеќе детали, а на самото место на несреќата се комшиите кои се вознемирени поради случката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter