Хотел во Скопје ставен во изолација, се тестираат гостите од коронавирус

Де појави нов сомнителен случај на заразено лице од коронавирус во Македонија. Станува збор за лице кое не е државјанин на Македонија, а престојува во хотел на улица Македонија.

Неговата хотелска соба е изолирана, а хотелот е поставен под карантин и забранети се влез и излез од истиот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter