Хит на денот: 82-годишен пензионер со легендарна препорака за здравјето ќе ве расположи и насмее до солзи

Пензионер стана интернет сензација на Балканот откако со страст одговори пред камери на прашање за сезонскиот грип. Пораката на 82-годишниот Тони е легендарна.

„Не постои грип, злато мое. 82 години, никогаш болен, никогаш не сум одел на доктор. Срамота, пензионерите го уништија здравството. Ме боли рака, ме боли нога, сè ме боли… Вежбај, п**** ** ********“ 

– вели тој и додава дека вежба по 3 часа дневно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter