(ФОТО) – Се сеќавате на ова бикини издание на Катица Јанева на плажите во соседна Грција?

На фотографијата е поранешната јавна обвинителка Катица Јанева, која добива масажа на плажа, во соседна Грција во местото Калитеа, релаксирана, без грам загроженост и нервоза.
Ехх, денови ли се денови..

Резултат с изображение за „јанева на плаза“"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter