(ФОТО) Денот по утрото се познава! За поубав викенд ви ги препорачуваме овие пози!

5-те пози кои ги препорачуваме да ги испробате за време на викенд.

1.Уште сте во кревет? Испробајте ја оваа поза
kreativni-seks-pozi-za-ovoj-vikend02.jpg
2. Во влизина имате кревет, ова е вистинската поза со која ке се размрдате
kreativni-seks-pozi-za-ovoj-vikend-3.jpg
3. За вистинска возбуда искористете ја наткасната
kreativni-seks-pozi-za-ovoj-vikend-2.jpg
4. Празните ѕидови се навистина добра идеја!
kreativni-seks-pozi-za-ovoj-vikend-08.jpg
5. Само за искусни!
kreativni-seks-pozi-za-ovoj-vikend-04.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter