Утрово автомобил удри во оградата на мостот „Гоце Делчев“ во Скопје

Утрово околу 8 часот автомобил се забил во оградата на мостот Гоце Делчев. Очевидци за 24 инфо велат дека причина за излизгувањето е голема количина на мраз на мостот веројатно формирана по пукање на цевка во близина на оградата. Засега нема информации од МВР за повредени

Околу 8 часот утрово, автомобил се забил во оградата на мотот Гоце Делчев, кој се наоѓа во близина на Влада.
Очевидци велат дека до несреќата дошло поради голема количина на мраз на мостот која допринела за излизгување на автомобилот.
Во моментот нема информации од МВР за повредени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter