Утре “куќна слава” на ЛГБТИ во Скопје?

ЛГБТИ Центарот во Скопје, утре организира прослава на празникот Втори февруари кој, според нив, е куќна слава.

Според организаторите на овој настан, станува збор за духовен настан што треба да се одбележи со израз на вера надеж и љубов, стои во најавата за настанот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter