УДАРНИ ВЕСТИ: ЕБР ја блокира државна болница поради заболени на корона вирусот?

Слика која се шири на социјаните мрежи дава информација дека моментално е блокирана цела државна болница од едниците за брзо распоредување и се стравува дека е поради корона вирусот.

Исто така се огласи и професорката Тања Каракамишева го постави истото прашање на кое граѓани оставија коментар дека е поврзано со коpoна.
Многу од граѓаните мислат дека се крева само паника и не е потребно тоа.

За што се работи и дали навистина станува збор за корона вирус треба да потврдат надлежните органи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter