Три угостителски објекти добија казни до 500.000 евра поради непочитување на забраната за работа

Во изминатото деноноќие во рутинската контрила која се врши за време на полицискиот час, забележани биле три угостителски објекти кои биле отворени и сите заработиле парична казна која според законот изнесува до 500 000 евра.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter