Торсунов: Короната е лесна за лекување, само треба да јадете ..

Познатиот доктор на науки и спњцијалист, Олег Торсунов изјави дека патува со авиони дури и без маска, бидејќи секогаш со себе носи ѓумбир. Во продолжение објаснува за неговата чудотворна моќ:

„Имам добри вести за вас. Овој вирус лесно се третира со лушпа од ѓумбир и куркума. Ако пиете лесна лушпа од мали парчиња куркума корен или ѓумбир со мед, никогаш нема да се разболите. Сега организаторите на ова предавање ќе одат во линија и ќе ви дадат ѓумбир “, објаснува предавачот.

(Има извик од салата: „Многу е жешко!“. Одговорот на Торсунов е „Подобро жешко отколку да умреш!“).

Торсунов ги уверува луѓето во собата дека дури и ако стапот на кој се прикачени парчиња ѓумбир е некако загаден, ѓумбирот ќе ја уништи инфекцијата. Мора да се навикнете да јадете ѓумбир, вели Торсунов.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter