Тешка сообраќајна несреќа утрово во Скопје (ФОТО)

Утрово на Илинденска, во Скопје се случила тешка сообраќајна несреќа, во непосредна близина на училиштето “Орце Николов”. Сеуште нема официјални информации за повредени во несреќата. Во текот на денот се очекува од МВР да излезе со официјален извештај.
Во прилог е фотографијата направена од мобилен телефон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter