СПОДЕЛУВАЈТЕ: Се бара исчезнатата Марија Б. од Босилево (28)

Се бара исчезнатата Марија Брзакова од Босилово, која е на возраст 28 години. Облечена во тренерки. Излезена е од дома на 18.01 2020 година во утринските часови.

Се замолуваат сите граѓани кои ке видат или имат некое сознание да пријават во полиција или на телфонскиот број 070 447 338.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter