Со овој природен лек, ќе им кажете збогум на искуканите раце

Како резултат на препораките кои ги почитуваме за одржување на хигиена во време на пандемијата од Ковод-19, се соочуваме со проблем на испукани и црвени раце.

За да се спровиме со овој проблем, потребни се кокосово масло и памучни ракавици.

Пред спиење потребно е да ги намачкате рацете со кокосово масло и преку нив да ги навлечете памучни нараквици.

Треба да знаеме дека природните рецепти не се замена за традиционалната медицина, нитупак за лекарствата препишани од доктор, тие служат само како додатоци во исхраната и превенција.

Не ги употребувајте доколку сте преосетливи на некоја од природните намирници.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter