Соседите се плашат дека еден ден ќе ја запалат зградата: Неможам да си помогнам ни себеси, а на брат ми му треба помош – [ВИДЕО]

Соседите се плашат дека еден ден ќе ја запалат зградата. Браќата Дарко и Томислав им се добро познати на институциите во Скопје, тие ги тероризираат соседите секој ден, но и самите се во незавидна ситуација.
Томислав бил однесен во болницата “Бардовци”, но избегал по 4 дена, од болницата не даваат одговор зошто повротно не бил вратен таму.

Во продолжение видео од “а1он.мк” :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter