Солза Грчева: Дали дека сум жена, јас сум против членството во НАТО

Солза Грчева од „Глас за Македонија“ вчера вечер при гостување во „Click plus“ рече дека таа е против членство на земјава во НАТО.

-Што се однесува до НАТО,ние сме многу јасни дека бевме против членство во воена алијанса. Дали дека сум жена па нешто не сеум воодушевена од воени сојузи, не знам..

рече Грчева.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter