СМОГ ГО ПРОГОЛТА СКОПЈЕ – Видливоста е 15 метри, Скопје се гуши!

Оваа вечер главниот град Скопје, и покрај мерките кои ги превземаат надлежните пргани, сепак остана без воздух.
Ситуацијата во моментот е алармантна, смогот го проголта целиот град, видливоста е 15 метри.
Поради густата магла и смог, сообраќајот се одвива во отежнати услови. Во моментот не се препорачува напуштање на домовите, останете на безбедно!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter