Скопско училиште 17 дена крие дека наставници и ученици патувале во Италија

Скопско училиште лоцирано во населбата Ѓорче Петров, седумнаесет дена крие дека четити ученици и двајца наставници патувале во Италија. Причина за патувањето бил проектот Еразмус Плус.
Престојот во италија им траел една недела, а во Македонија се вратиле со комерцијален лет до соседна Бугарија, до аеродромот во Софија, а потоа се вратиле за Скопје со автобуски транспорт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter