Синот на Вучиќ позитивен на Ковид-19, сместен на Инфективната клиника поради неговата состојба

Денес претседателот на соседна Србија, Александар Вучиќ, на социјалните мрежи објави дека син му Данило Вучиќ има коронавирус и дека моментално е сместен на Инфективната клиника во Белград, објавија РТС.

Када је све почело, мој Данило ми је рекао да предаја није опција. Мој првенац заражен је коронавирусом, а клиничка слика му је таква да је примљен у Инфективну клинику. Сине, победићеш ти то. Воли те тата, сви те волимо!

A post shared by Александар Вучић (@avucic) on Apr 8, 2020 at 11:42am PDT

„Кога почна сè, мојот Данило ми рече дека откажувањето не е опција. Мојот првенец е заразен со коронавирус, а клиничката слика му е таква за да биде примен на Инфективната клиника. Сине, ќе го победиш ти тоа. Те сака тато, сите те сакаме“, напиша Вучиќ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter