Се судрија два авиони има загинати

При судир на два мали авиони загинаа четири лица. Авионите се судрија над југоисточна Австралија. Во секој авион, наводно, биле по две лица.

Од полицијата информираат дека авионите се судриле во воздухот пред да се урнат.

Локалните медиуми објавуваат фотографии на кои се прикажани остатоци од авионите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter