Се самозадоволувал во лифт пред девојка – Повторно се појави манијакот во Скопје

На ден 26.02.2020 година, десет минути по полноќ во СВР Скопје, се јавила 25 годишна девојка од Кавадарци и пријавил дека предходниот ден околку 22:00 часот во лифт во зграда на улицата „Мито Хаџивасилев Јасмин“ едно лице се самозадоволувало пред неа и се обидувало да ја повлече до него.

Таа успеала да се оттргне од него и избегала од лифтот кога застанал.
Се превземаат мерки за поскоро расчистување на случајот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter