Се насмеавте ли денес? – Бебе „умира од смеење“ додека таткото го забавува – Морате да слушнете!

Таткото Сандо Реапа Луис на Фејсбук објавил видео од него и својата ќеркичка која хистерично се смее додека тој имитира боксерски движења. Луѓето на интернет не можат да се заситат од урнебесниот призор и веќе со денови ја споделуваат снимката.

Во пролог видеото:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter