Секс со врзување, Секс во вода: Листа на топ секс желби на мажите и жените!

Дали во вашата глава имате листа на секс желби кои сакате да ги направите?

Можеби звучи чудно, но многу луѓе во главата имаат листа со секс авантури кои сакаат да ги пробаат до крајот на животот.

Некои сметаат дека добар живот не може да биде живот без многу оргазми. Според едно неодамнешно истражување направено на 2.000 возрасни Американци од брендот Pjur откри дека 64% од луѓето си имаат листи на секс работи кои сакаат да ги направат до крајот на животот.

Топ листата на жените:
 • Секс во вода
 • Секс во автомобил
 • Секс со игра на улоги
 • Користење лубрикант со вкус
 • Секс со врзување
 • Користење на маски за очи
 • Користење на лисици
 • Секс преку телефон
 • Користење на секс играчка
 • Секси фотосесија
Резултат с изображение за sex toys
Топ листа на мажите:
 • Секс во вода
 • Секс во автомобил
 • Анален секс
 • Секс за една ноќ
 • Користење на секс играчка
 • Секс во тројка
 • Користење храна при секс
 • Секс преку телефон
 • Снимање секс видео
 • Секс со игра на улоги
Резултат с изображение за sex in water

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter