Секс позата „ОРЕЛ“ ќе ве донесе до лудило! – како изгледа?

Во оваа поза не е потребно да глумите прица, ниту да испуштате звуци како неа. Оваа поза е слична на мисионерската поза, со тоа што нозете на жената се сосема кренати, налик птица со раширени крилја.
Мажот во оваа поза е потпрен на колена, а негоите раце се слободни за клиторисна стимулација.
Сепак тој може да ја држи партнерката за глуждовите на нозете и дополнително да внесува страст во чинот.

Оваа секс поза е една од најстрасните пози поради длабоката пенетрација и можност за достигнување на Г-точката.

Во продолжение како изгледа позата низ илустрации:
Резултат с изображение за eagle sex position
seks-pozata-orel-nosi-najgolema-vozbuda-vo-spalnata-soba-kako-izgleda-02.jpg
seks-pozata-orel-nosi-najgolema-vozbuda-vo-spalnata-soba-kako-izgleda-03.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter