“Сакав да помогнам” – Лила Филиповска дала 25 илјади евра донација и 8 илјади евра позајмица за 1ТВ

Не сме скарани, не не сме веќе пријатели со Боки 13, истакна Лила Филиповска на сведочењето за Рекет, и со тоа го започна својот говор.

Лила рече дека со Боки се знае од неговата 15 година, дека биле пријатели и дека имало период кога не биле во добри односи и дека повторно се смириле.

Сакала да помогне па дала донација од 25 илјади евра за 1ТВ и потоа и позјмица од 8 илјади евра, и како што тврди таа не земала пари од нив туку давала.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter