РЕКЕТ: На тапет снимките на Орце Камчев!

Судењето за случајот „Рекет“ треба да продолжи денес со презентирање на снимките од сведокот Орце Камчев, откако на минатото рочиште беа прикажани докази од вештачењето на телефонот на обвинетиот Бојан Јовановски.

На предходното рочиште Бојан Јовановски се жалеше дека не може да го следи судењето поради здравствени проблеми, но сепак процесот продолжи откако лекарска екипа утврди дека нема пречки кои го оневозможуваат Јовановски да биде дел од рочиштето. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter