Рамо до рамо: Бранко Црвенковски и Зоран Заев еден до друг во партиските простории на СДСМ (ФОТО)

Политичките партии секојдневно се на терен во посети на своите локални организации каде што разговараат за претстојните парламентарни избори.

На социјалните мрежи се појави многу интересна фотографија на која може да се забележат фотографии од Бранко Црвенковски, Зоран Заев и Киро Глигоров во партиските простории на СДСМ во Маврово Ростуше.

Дали оваа слика ќе се преточи во реалност и Бранко ќе го видиме рамо до рамо со претседателот на СДСМ Зоран Заев и на партиските трибини кои ги одржува СДСМ, ќе покаже времето до 12 април.

Извор поглед.мк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter