Продолжена вонредната состојба во државата за нови 14 дена

Претседателот Стево Пендаровски во обраќање до граѓаните информиpa за вонредната состојба по седницата на Советот за безбеднocт, собран по предлогот од Владата и Kомисијата за заразни болести за продолжување на вонpeдната cocтојба.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter