Проверете дали имате добиено платежна картичка – ТУКА

Страницата на која може да проверите дали ќе добиeте финансиска поддршка од државата веќе е во фунkција.

Финансиската поддршка е наменета за граѓани и вработени лица со низок доход, млади лица и здравствени работници, а со неа ќе може да се купат домашни производи.

Тука можете да проверите дали ќе добиете финансиcka помош од државата само со внесување на матичниот број.

Треба да се напомене дека страницата може и да е преоптоварена и да функционира побавно, па ќе треба да бидете потрпеливи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter