Претседателот Доналд Трамп е загрозен од коронавирус

Питер Датон, австралискиот министер за внатрешни работ кој е заразен со коронавирус, предходната недела имаше престојуваше во САД каде што се сретна со Иванка Трамп, која е ќерка на американскиот претседател Доналд Трамп.

Додека Датон беше во посета на Соединетите Држави, тој се фотографираше како стои покрај Иванка Трамп, така што можно е коронавирусот да го загрози и американскиот претседател и неговото семејство, пренесуваат светските медиуми.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter