ПРЕГОЛЕМА ЕМОЦИЈА: Либеро Бенд и придружен вокал Антонија Гиговска – “Слушаш ли”

Прекрасна обработка на една од најубавите песни на нашиот Тоше Проески, насловена како “Слушаш ли”, препеана од страна на моментално најпопуларната македонска група “Либеро Бенд”, зачинета со емоцијата на Антонија Гиговска, која го има еден од најмоќните вокали во моментот во Македонија.
Во продолшение погледнете го видеото од нивната изведба:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter