Прв регистриран случај на Ковид-19 во Пехчево, нови 18 во изминатите 24 часа во државата

Во изминатите 24 часа потврдени се 18 нови случаи на коронавирус.

Скопје-2
Куманово-9
Штип-2
Тетово-2
Велес-1
Гостивар-1
Пехчево-1.

Со ова, вкупната бројка на дијагностицирани пациенти со ковид-19 во нашата земја изнесува 1225

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter