Поради тешка сообраќајка, затворен сообраќајот на овој патен правец

Поради голема сообраќајна несреќа која се случила на патот Радовиш-Штип, сообраќајот веќе подолго време е во прекин. Оваа иформација е извор од граѓани кои се заглавени на магистралниот пат.

Заега нема официјални информации од институциите за несреќата, а граѓани велат дека се заглавени повеќе од еден час на оваа делница, а пред малку почнале наизменично да се пропуштаат возила.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter