Пози за мрзлив, викенд секс – морате да ги пробате!

Понекогаш сакате да уживате во положбата во која удобно си седите на каучот или фотелјата, а воедно и сакате да водите љубов со партнерката.. Има решение за вашиот проблем!

Во прололжение 5 пози за мрзливите викенди!

5-pozi-za-mrzliv-vikend-seks-02.gif
5-pozi-za-mrzliv-vikend-seks-03.gif
5-pozi-za-mrzliv-vikend-seks-04.gif
5-pozi-za-mrzliv-vikend-seks-05.gif
5-pozi-za-mrzliv-vikend-seks-06.gif

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter