Позитив на денот: Таксист во Скопје им пее опера на патниците (ВИДЕО)

Се качувате во такси во Скопје и такстот ви пее опера, врвно задоволство, зарем не? Гласовните способности на овој таксист можете да ги слушнете во продолжение во видеото кое го сподели забавно информативниот сајт Мотика:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter