Позитив на денот: Играјте со Миа Костова, и кренете ја атмосферата на максимум!

Можеби моменталната состојба во државата и светот не е најдобра, но затоа атмосферата во домот на Миа Костова е доста вжештена. Нејзините движења од почеток до крај ќе ви го направат денот дефинитивно.
Нема ништо поубаво од тоа да му го направите некому денот, па затоа споделете го видеото со пријателите.
Во продолжение погледнете за што станува збор на следниот линк:

https://www.instagram.com/stories/highlights/17850205948285670/?hl=en

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter