Петре Шилегов: Јас не ковам шајки, јас правам улици, мостови – Убаво рекоа од ДПМНЕ (ВИДЕО)

Петре Шилегов, Градоначалникот на Град Скопје со видео од градежните работи на т.н. “Пластичарска улица”, им одговори на ВМРО ДПМНЕ, кои постојано го прозиваат дека ,,шајка не заковал откако е градоначалник“.

,,Ги слушам (читам) дпмнето: Шилегов шајка не заковал. Богами, така е. Јас шајки не ковам. Шајкарот чувајте си го во Вашите редови. Јас правам улици, мостови, паркови …

Пластичарска …“-напиша на својот ФБ профил градоначалникот Шилегов.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter