Официјално најголемата балканска ѕвезда ЦЕЦА стана баба!

Вељко Ражнатовиќ и неговата сопруга Богдана денес станаа родители, а најголемата балканска музичка ѕвезда Цеца на нејзините неполни 47 години стана баба.

Од денеска нивното семејство е зголемено за уште еден член, Жељко кој по раѓањето е оценет со чиста десетка.

Породувањето го извршил доктор Миленко Пророчиќ кој два пати ја има породено и Цеца.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter